21-årig død efter studenterfest: Det viser obduktionen

En 21-årig kvinde afgik ved døden natten mellem lørdag og søndag i Lustrup syd for Ribe. Nu er obduktionsrapporten klar.

Mandag viser en obduktion, at der ikke er noget, der tyder på, at der ligger en strafbar handling bag dødsfaldet.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse. Det uddybes ikke, hvad politiet formoder, der præcist er sket.

Kvinden blev fundet livløs søndag, efter at hun lørdag aften var til studenterfest i Lustrup-Damhus Forsamlingshus. Kvinden var fra lokalområdet.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Politiet har i dag været til stede med mobil politistation.

Et område omkring forsamlingshuset var afspærret gennem flere timer, hvor politiet blandt andet arbejdede med generel sporsikring og vidneafhøringer, hedder det.

Søndag oplyste politikredsen i en pressemeddelelse, at man efterforskede bredt, så omstændighederne omkring dødsfaldet kunne blive klarlagt. Herunder, om der var tale om en ulykke, eller om der lå en strafbar handling bag dødsfaldet.

Søndag aften blev der lavet et retslægeligt ligsyn på stedet, hvor de foreløbige undersøgelser tydede på, at der ikke lå en strafbar handling bag dødsfaldet. Mandag blev der gennemført en obduktion.

– Vi mangler i øjeblikket resultatet af nogle enkelte undersøgelser, så det efterforskningsarbejde fortsætter. Men resultatet af obduktionen i dag taler for, at der var tale om en ulykke, og ikke at der ligger en kriminel handling bag dødsfaldet.

– Det forventer vi ikke, at resultaterne af de sidste undersøgelser ændrer noget ved, siger vicepolitiinspektør Karsten Hulmose i pressemeddelelsen.

Syd- og Sønderjyllands Politi fik anmeldelsen klokken 12.46. Politiet har ikke yderligere oplysninger, fremgår det.

Presse-fotos.dk var til stede efter hændelsen. Læs mere om sagen her.

Papirtricket, dansetyven og lommetyven. Kender du tricktyvenes tricks? Presse-fotos.dk har lavet en oversigt og samlet en række forebyggende råd fra politiet. Læs historien her.