18-årig blev dødeligt såret af flere knivstik: Her er signalementet på gerningsmanden

En 18-årig mand blev torsdag aften i Roskilde stukket flere gange med en cirka 20 centimeter lang kniv. Han blev først indlagt i kritisk tilstand, men blev senere meldt stabil. Nu offentliggør politiet et signalement af gerningsmanden

Torsdag aften klokken 18.10 fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om et knivstikkeri på Vindingevej i Roskilde tæt ved bistroen Røde Port.

Her var en 18-årig mand blevet alvorligt såret af flere knivstik tildelt på kroppen med en cirka 20 centimeter lang kniv af en endnu ukendt gerningsmand, som offeret ifølge Midt- og Vestsjællands Politi havde mødtes med på en parkeringsplads.

Politi og ambulance var hurtigt på stedet og fik behandlet den 18-årige mand og kørt ham på hospitalet.

‘Meldingen om den 18-årigs tilstand var i første omgang, at hans tilstand var kritisk, men senere på aftenen meldte sygehuset, at tilstanden nu var stabil. Omkring klokken 20.35 var undersøgelserne på stedet afsluttet, men efterforskningen kører nu på højtryk for at finde frem til overfaldsmanden og motivet til knivstikkeriet,’ fortæller Midt- og Vestsjællands Politi.

Politikredsen oplyser samtidig, at den mistænkte gerningsmand af vidner beskrives som:

  • Mand
  • Udenlandsk udseende
  • Iført mørkt tøj
  • Maskering
  • Bevæbnet med en 20 centimeter lang kniv

SE OGSÅ: 18-ÅRIG I LIVSFARE EFTER KNIVSTIKKERI: NU ER DER NYT OM HANS TILSTAND

Midt- og Vestsjællands Politi beder vidner, som skulle have set personer eller køretøjer omkring Vindingevej, Ny Østergade og Københavnsvej i Roskilde ved 18-tiden torsdag aften at henvende sig til politikredsen på telefon 1-1-4.