18-årig i livsfare efter knivstikkeri: Nu er der nyt om hans tilstand

En 18-årig mand blev indlagt i kritisk tilstand, efter han blev tildelt flere knivstik torsdag aften i Roskilde. Politiet er stadig på jagt efter gerningsmanden

Torsdag aften ved 18-tiden blev en 18-årig mand stukket ned på Vindingevej i Roskilde.

Han blev i første omgang indlagt i kritisk tilstand, men han er nu i bedring.

“Han er nu stabil og uden for livsfare,” oplyser Asger Bækstrøm, vagtchef og Midt- og Vestsjællands Politi, til Presse-fotos.dk.

Er I blevet klogere på et motiv?

“Vi ved faktisk ikke så meget endnu, for vi har ikke haft mulighed for at afhøre offeret på grund af hans tilstand. Men vi forventer at kunne afhøre ham ingen længe, det kommer lidt an på sundhedspersonalet og selvfølgelig, hvordan han har det,” siger Asger Bækstrøm.

Har I nogen ide om, hvad der er sket?

“Vi ved ikke, hvad der præcist er sket. Vi ved, at offeret er blevet stukket flere gange, og knivstikkene har ramt kritiske stedet. Vi leder umiddelbart efter en gerningsmand, men det kan sagtens være, der er flere,” siger Asger Bækstrøm.

Har det relation til rocker- og bandemiljøet?

“Umiddelbart har det ikke relation, men det er kun en tese. Det er svært at sige lige nu, men vi tror det ikke,” siger Asger Bækstrøm.

Politiet har siden knivstikkeriet, hvor den 18-årige blev stukket flere gange, været massivt til stede i området, hvor man har haft spærret af. De afspærringer er dog omkring klokken 20.45 blevet ophævet.

SE OGSÅ: STOR EFTERSØGNING: NU ER KVINDE FUNDET DØD