12-årig Harry Potter-fan kidnappet af Hamas: Nu er hun fundet dræbt

Foto: Israel/X


Sagen om den 12-årige Noya, en pige med autisme og en stor forkærlighed for Harry Potter-bøgerne, der blev bortført af Hamas-terrorister, har fået en trist afslutning. Israel bekræfter på X, at Noyas lig blev fundet i går.

“Vi er knuste over at meddele, at Noya og hendes bedstemor Carmela’s lig blev fundet i går. Tak til alle jer, der delte hendes historie for at hjælpe os med at få hende hjem. Vores hjerter er knuste 💔,” lød Israels meddelelse.

Den 15. oktober blev Noya bortført af Hamas-terrorister, og Israel offentliggjorde først denne sørgelige begivenhed på X:

“Denne smukke 12-årige pige med autisme blev bortført fra sit hjem af Hamas-terrorister og blev bragt til Gaza.”

De tilføjede også, “Noya er følsom, venlig, sjov og en enorm Harry Potter-fan,” og appellerede til forfatteren J.K. Rowling, der står bag bogserien om den unge troldmand, om hjælp til at bringe historien ud til et bredere publikum og til at få pigen hjem.

SE OGSÅ: ADVARSEL TIL DANSKE BORGERE: ‘FORLAD OMRÅDET NU’

J.K. Rowling reagerede senere med følgende ord: “At bortføre børn er afskyeligt og fuldstændig umuligt at retfærdiggøre. Af indlysende grunde har dette billede ramt mig. Må Noya og alle gidsler taget af Hamas blive returneret snart, sikkert, til deres familier.” Desværre endte det ikke sådan for Noya. Se forfatterens tweet nedenfor.