10 gratis oplevelser i København

Her er 10 gratis forslag til, hvad du kan lave i sommerferien i København.

Tag den nye metro linje til Sydhavnen og udforsk de fem nye stationer Havneholmen, Enghave Brygge, Sluseholmen, Mozarts Plads og København Syd.

Tag elevatoren til toppen af Konditaget Lüders I Nordhavn, for at få en fantastisk udsigt over København og så er der samtidig mulighed for at lege eller træne.

Udforsk Den Sorte Diamant, den smukke biblioteksbygning ved havnen. Tag elevatoren op til 6. sal og se udsigten inde fra bygningen. Besøg eventuelt Bibliotekshaven bagefter.

Tag en tur til Reffen og nyd atmosfæren helt gratis. I dagtimerne er det muligt at medbringe egen mad og drikke, som fint kan nydes i en strandstol med udsigt over havnen.

Gå en tur gennem Christianshavn, de mange gader og gamle huse er altid en hyggelig gåtur værd. Besøg eventuelt Christiania eller kombiner det med en gåtur til Reffen.

Udforsk Glyptoteket, der er gratis adgang sidste onsdag i hver måned. Børn har gratis adgang alle dage.

Gå en tur på Assistens Kirkegård på Nørrebro, og opdag gravsteder af berømte danskere som H.C. Andersen, fysiker Niels Bohr, digteren Dan Turéll og sangerinden Natasja.

Ud i naturen

Slap af i Frederiksberg Have med sine smukke haver og søer. Husk at du kan se Zoo elefanterne, hvis de er ude. Ellers er der altid mulighed for at lege “hvem ser først en Hejre”?

Besøg Botanisk Have, gå en tur i den smukke have og udforsk et væld af planter fra hele verden.

Tag metroen til Vestamager og gå en tur på Kalvebod fælled, et stort naturskønt og fuglerigt område, hvor der om sommeren også går køer.

Noget for enhver smag i byen

Disse oplevelser giver dig mulighed for at udforske København uden at bruge penge, allerhøjst på en metro billet. Uanset om du er interesseret i natur, kunst, historie eller bare ønsker at slappe af, er der noget for alle i vores fantastiske hovedstad.