Fly styrter ned i hus: Én mister livet

Et mindre fly styrtede ned søndag, hvilket kostede en person livet, oplyser luftfartsmyndighederne.

Et fatalt uheld fandt sted kort før kl. 10 lokal tid ifølge Civil Aviation Authority.

Billeder af ulykkesstedet, der er blevet delt online, viser de forkullede og forvredne rester af det lille røde og hvide fly, som tilsyneladende er landet på taget af en selvstændig ejendom.

Piloten afgik ved døden.

“Efter sammenstødet med jorden blev flyet indhyllet i flammer. Redningsteamene ankom hurtigt til stedet og fik slukket ilden (red. oversat),” sagde luftfartsmyndighederne og fortsatte:

“Desværre blev der identificeret en forkullet krop i vraget”

Myndigheden oplyser, at der ikke var nogen passagerer ombord på det nedstyrtede Socata TB20 ultralette fly, og en efterforskning er i gang for at afdække årsagen til den “tragiske hændelse”, skriver ABC News.

Ulykken er sket i Vadul lui Voda, som er en lille by i Moldova.

Selvom piloten endnu ikke er officielt identificeret, skriver lokale medier, at den afdøde pilot var en fremtrædende tysk forretningsmand, der tidligere har ledet en fælles virksomhed (joint venture) mellem tyske og moldovianske virksomheder.

Yderligere oplysninger vil blive offentliggjort, efterhånden som efterforskningen skrider frem, oplyser luftfartsmyndigheden og udtrykker kondolencer til den afdødes familie og pårørende:

“Vi er med dem i denne ekstremt svære tid og udtrykker vores dybeste medfølelse for deres tab (red. oversat),” lyder det.

Samme eftermiddag er politiet rykket ud til Københavns Lufthavn, hvor aktivister har indtaget Terminal 3.