Bil kører galt ved Bilkas vareudlevering: Endt på siden

Bilka vareudlevering
Udrykningspersonalet knokler på stedet.

En dramatisk hændelse fandt sted ved Bilkas vareudlevering i dag, da en bil ramte noget hårdt og endte på siden.

Uheldet tiltrak hurtig opmærksomhed fra både politiet og ambulancetjenesten, der straks blev sendt til stedet for at yde hjælp.

Ifølge øjenvidner skete uheldet, da en bil, der var på vej ind til vareudleveringen ved Bilka, pludselig mistede kontrollen og ramte noget på stedet.

Kollisionen resulterede i, at bilen væltede og landede på siden, hvilket skabte stor alarm blandt de tilstedeværende.

(Artiklen fortsætter efter video fra stedet)

Redningspersonale arbejdede hurtigt for at få den involverede person ud af bilen. En person blev set blive båret ud på en båre og hastet ind i en ambulance.

Det er endnu uklart, hvor alvorligt tilskadekomne er, men ambulancen forlod Bilka hurtigt.

Bilkas vareudlevering er et populært sted for kunder, der henter deres online bestillinger, og uheldet skabte en midlertidig stor opmærksomhed i området fra både ansatte og andre tilstedeværende.

Bilka har endnu ikke kommenteret på hændelsen.

Politiet har iværksat en undersøgelse af uheldet for at fastslå årsagen til hændelsen. Det anbefales, at man giver plads i området, indtil oprydningen er færdig og situationen er normaliseret.

Hændelsen fandt sted ved Bilka i Ishøj på Stenbjerggårds Allé.

Når uheld som dette opstår, er det afgørende, at redningspersonale reagerer hurtigt og effektivt. Ambulancetjenester er trænet til at håndtere sådanne situationer og er udstyret med det nødvendige udstyr til at yde førstehjælp på stedet.

Derudover spiller offentligheden en rolle i at hjælpe nødsituationer ved at give plads til redningskøretøjer og undgå at danne nysgerrige grupper omkring ulykkessteder, da dette kan hindre redningsarbejdet, som det, der er foregået ved Bilka i dag.

En teenager er blevet stukket ned i København søndag. Politiet efterforsker i et stort område, der lige nu er afspærret. Den unge mand blev hastet på hospitalet, og han er svært tilskadekommen.

Læs mere om Bilkas vareudlevering her.