Mindreårig lillesøster voldtaget og gjort gravid af storebror

En 27-årig mand er tiltalt for at voldtage hans mindreårige lillesøster og i den forbindelse også at gøre hende gravid

En 27-årig mand sidder mandag ved Retten i Aalborg på anklagebænken, hvor han er tiltalt for incest og voldtægt mod sin mindreårige lillesøster.

TV 2 Nord har fået aktindsigt i det forfærdelige anklageskrift, der er rettet mod den 27-årige mand – og her fremgår det, at voldtægterne stod på over en længere periode og førte til, at pigen blev gravid.

Overgrebene fandt sted i første halvdel af 2023, da pigen var 14 år gammel. Pigen er den 27-åriges biologiske halvlillesøster.

Udover voldtægt og incest er den 27-årige mand også tiltalt for at have skjult pigen for hendes biologiske mor, der har forældremyndigheden over hende.

Ifølge politiet skete det i en periode fra 21. september til den 8. december. Manden skal have skjult pigen på en adresse i Vestjylland.

Det var tilbage i august 2023, at politiet for første gang blev involveret i sagen og her er den 27-årige mand tiltalt for at have truet en person, som han mistænkte for at have involveret politiet.

TV 2 Nord oplyser, at det i anklageskriftet fremgår, at den 27-årige mand henvendte sig på personens adresse i Aalborg, hvor han tog fat i vedkommende og truede:

‘Er det dig, der har ringet til politiet? Hvis det er dig, så fucking smadrer jeg dig. Jeg smadrer det hele. Jeg smadrer jeres vinduer og jeres hjem.’

Den 27-årige mand sidder på nuværende tidspunkt varetægtsfængslet. Det fremgår ikke, hvordan han forholder sig til sagen.

Har du lyst til at vinde et gavekort til en valgfri restaurant på hele 1.000 kroner? Så skal du blot tilmelde dig Presse-fotos.dks spritnye nyhedsbrev ved at klikke her

Illustrationsfoto