Kæmpe demonstration i København

Lørdag finder en større demonstration sted i København, som resulterer i trafikale udfordringer, da mange gader afspærres

Københavns Politi forventer lørdag eftermiddag, at op til 20.000 mennesker vil demonstrere i et propalæstinensisk optog.

Optoget starter på Esplanaden i København og ender på Rådhuspladsen.

‘Kl. 1400 starter en demonstration med anslået omkring 20.000 demonstranter der skal gå fra Esplanaden, St. Kongensgade, Gothersgade, Nørrebrogade, H.C. Andersens Boulevard til Rådhuspladsen. Der kan i den forbindelse opstå trafikale udfordringer,’ oplyser Københavns Politi på det sociale medie X.

På mandag er det præcis et år siden, at terrororganisationen Hamas, der opholder sig i Gaza, løb ind over grænsen og dræbte mere end 1.200 israelere, mens omkring 250 blev kidnappet tilbage ind i Gaza.

Det er årsdagen for terrorangrebet, der bliver markeret lørdag i demonstrationen, skriver B.T..

Angrebet den 7. oktober 2023 betød, at Israel invaderede Gaza, hvilket har ført til store civile tab blandt palæstinensere.

Har du lyst til at vinde et gavekort til en valgfri restaurant på hele 1.000 kroner? Så skal du blot tilmelde dig Presse-fotos.dks spritnye nyhedsbrev ved at klikke her