Knivdrama i nat: ‘Der er alvorlig tilskadekomst’

Politiet har i forbindelse med et knivstikkeri fundet en alvorligt kvæstet mand på gaden i København. Han er hastet på Rigshospitalets Traumecenter

Det var dramatiske scener, der fredag aften udspillede sig omkring Skjolds Plads på det ydre Nørrebro, hvor politiet pludselig ankom i flere køretøjer.

Det oplyser en læser til Presse-fotos.dk.

I den forbindelse har redaktionen været i kontakt med Købenahvns Politi, der bekræfter over for Presse-fotos.dk, at der er sket et knivstikkeri.

“Vi får en anmeldelse klokken 23.22 om et knivstikkeri ved Skjolds Plads, hvor en 29-årig mand er alvorligt tilskadekommen på baggrund af et knivstikkeri,” siger vagtchef Esben Godiksen.

“Han er blevet kørt til Rigshospitalet til behandling og er lørdag morgen erklæret i stabil tilstand af lægerne,” lyder det videre.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her ses dele af udrykningen til gerningsstedet fredag aften

Københavns Politi er lørdag stadig i gang med at efterforske sagen, men politiet er endnu ikke skredet til anholdelse af nogen personer.

“Det er for tidligt at sige noget om motivet,” siger Esben Godiksen.

Ved I, om knivstikkeriet har relation til rocker- eller bandemiljøet?

“Det har jeg ingen kommentar til,” siger vagtchefen.

Københavns Politi har derudover ikke lyst til at komme nærmere ind på, hvor den 29-årige mand er blevet stukket, eller hvor mange knivstik han er ramt af.

Har du lyst til at vinde et gavekort til en valgfri restaurant på hele 1.000 kroner? Så skal du blot tilmelde dig Presse-fotos.dks spritnye nyhedsbrev ved at klikke her

Presse-fotos.dk følger sagen …

DU KAN TILMELDE DIG NYHEDSBREVET HER