Mod verdenskendt musiker: 120 nye anklager om seksuelle overgreb

Rapperen og musikmogulen Sean ‘Diddy’ Combs står nu overfor hele 120 nye anklager om seksuelle overgreb.

Anklagerne blev præsenteret under en pressekonference ledet af advokaten Tony Buzbee, som repræsenterer de mange nye sagsøgere.

“Vi vil afsløre de personer, der muliggjorde denne adfærd bag lukkede døre. Vi vil forfølge denne sag, uanset hvem beviserne peger på (red. oversat),” sagde Buzbee og fortsatte:

“Mange magtfulde personer … mange beskidte hemmeligheder (red. oversat),” og tilføjede, at hans team har “indsamlet billeder, video og beskeder (red. oversat)”

De omfattende anklager kommer fra personer i mere end 25 forskellige stater i USA, skriver NBC News.

Diddy, der allerede har været under intensiv efterforskning, blev anholdt den 17. september og er nu også anklaget for de mange alvorlige forbrydelser.

Anklagerne tæller både sexslaveri, menneskehandel og prostitution.

“Som hr. Combs’ juridiske team har understreget, kan han ikke forholde sig til enhver grundløs anklage i det, der er blevet til et hensynsløst mediecirkus. Det sagt, afviser hr. Combs kraftigt og kategorisk som falske og injurierende enhver påstand om, at han skulle have misbrugt nogen seksuelt, herunder mindreårige (red. oversat),” udtalte rapperens advokat, Erica Wolff, i en erklæring og fortsatte:

“Han ser frem til at bevise sin uskyld og rense sit navn i retten, hvis og når anklager bliver indgivet og forkyndt, hvor sandheden vil blive fastlagt baseret på beviser og ikke spekulation (red. oversat)”

Sagen tager altså nu en dramatisk drejning med de mange nye anklager mod den berømte rapper.

Thomas Helmig udgiver et album om tabet af sin søn Hugo. Læs den historie her.