Blå blink og sirener hyler i København efter alarmopkald

Flere udrykningskøretøjer herunder en akutlægebil og en ambulance er rykket ud til et alarmopkald fra en adresse. En kvinde er ifølge politiet blevet sigtet i sagen

Fredag kort før klokken 09.00 har Københavns Politi sammen med brandvæsenet og ambulancetjenesten fået en anmeldelse om en hændelse på en adresse.

Det har resulteret i en større udrykning til stedet, oplyser Presse-fotos.dks udsendte.

“Der er både politi, brandvæsen, en ambulance og en akutlægebil herude,” lyder det fra Presse-fotos.dks udsendte.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Dele af udrykning fremme på stedet

Hændelsen er sket på Gammel Køge Landevej i Valby og i den forbindelse har Presse-fotos.dk været i kontakt med vagtchefen ved Københavns Politi.

“Vi får meldinger om brand og røg fra en lejlighed – og vi frygtede, at nogen beboere kunne være til stede inde på adressen.”

“Da vi ankommer til stedet, kommer brandfolkene ind i lejligheden og får en kvindelig beboer hjulpet ud,” siger vagtchef Dyre Sønnicksen.

Den pågældende kvinde er 37 år og er ikke kommet til skade, men hun er i ambulancen blevet kontrolleret for røgforgiftning.

Brandfolkene kunne hurtigt slukke branden på adressen, som var opstået i en madras.

“Kvinden er ikke kommet ud af sig selv, fordi hun ikke har følt, at situationen var lige så farlig, som anmelderen tilsyneladende har,” siger vagtchef Dyre Sønnicksen.

Københavns Politi er på nuværende tidspunkt ikke klar over, hvorfor branden er opstået.

“Men den 37-årig kvinde er sigtet efter beredskabsloven,” siger Dyre Sønnicksen.

På billeder fra stedet kan det ses, at den brændte madras er smidt ud af lejligheden og ligger på jorden.

Ifølge Københavns Politi er der sket røgskader på adressen.

En tilsyneladende almindelig dag i børnehaven udviklede sig pludselig dramatisk, da en hændelse kort før lukketid førte til et uventet opkald til alarmcentralen. Nu rejser episoden flere spørgsmål, mens Presse-fotos.dk er kommet i besiddelse af et internt dokument