21-årig styrtede mod gulvet i svømmehallen – nu er der nyt om hans skæbne

En 21-årig mand blev fløjet på Odense Universitetshospital i livsfare, efter han var faldet ned fra en femmetervippe. Nu er der nye oplysninger om hans tilstand

Søndag eftermiddag gik det grueligt galt for en 21-årig mand fra Fredericia, da han faldt ned fra femmetervippen i Fredericia Svømmehal og landede på det hårde gulv.

Ifølge Sydøstjyllands Politis forløbelige oplysninger skete faldulykken, da den unge mand midt i et hop havde fortrudt, så han mistede balancen og hev fat i vippen, som fik ham til at styrte mod gulvet.

Livreddere udøvede efter ulykken førstehjælp til den 21-årige mand, og han blev senere fløjet til Odense Universitetshospital i en lægehelkopter, hvor hans tilstand blev beskrevet som kritisk.

Tirsdag er der nye oplysninger om tilstanden på manden.

“Den 21-årige er fortsat indlagt og alvorligt tilskadekommen, men skønnes ikke at være i akut livsfare på nuværende tidspunkt,” lyder det i et skriftligt fra Sydøstjyllands Politi til Fyens Stiftstidende.

I forbindelse med faldulykken blev Fredericia Svømmehal lukket, men fra mandag er der atter åbnet op for offentligheden.

Femmetervippen er blevet kontrolleret efter procedure og for at være sikker på, at intet var galt.

De pårørende er blevet underrettet.

Dyrehaven er som regel kendt for et dejligt vildt liv, hvor man kan nyde frisk luft og en hyggelig dag i haven. Men tirsdag kan det være en noget anderledes oplevelse for mange danskere, som kommer til at høre et enormt brag.

Illustrationsfoto