Legendarisk band kommer til Danmark

Illustrationsfoto: Legendarisk band besøger Danmark.
Illustrationsfoto.

Et legendarisk band besøger Danmark i forbindelse med deres verdensturné. Turnéen markerer samtidig deres 50-års jubilæum.

Næste år lægger et legendarisk band vejen forbi Danmark i forbindelse med deres verdensturné.

Det skriver Live Nation Denmark i en pressemeddelelse.

Bandet blev dannet i 1975, og i løbet af deres knap 50 år i musikbranchen, har de formået at lave intet mindre end 38 albums. Dette indebærer 17 studiealbums, 11 livealbums, fire EP’er og syv opsamlingsalbums.

Verdensturnéen, der altså også kommer til Danmark, markerer deres største show nogensinde netop i anledning af bandets 50-års jubilæum.

Det drejer sig om det engelske Heavy metal-band Iron Maiden fra Leyton øst i London. Bandet blev i sin tid dannet af bassisten Steve Harris, som også fungerer som den primære sangskriver.

Iron Maiden har været inspirationskilde til en række andre heavy metal-bands. Blandt andet amerikanske Metallica, som blev dannet i 1981, og som i øvrigt også har danske Lars Ulrich som trommeslager.

Heavy metal-bandets verdensturné går under navnet Run For Your Lives, og begynder næste år i Budapest efterfulgt af 27 andre shows rundt omkring i Europa.

Jubilæumskoncerten i Danmark finder sted i Royal Arena i København, og den spilles den 9. juni 2025.

Billetsalget til koncerten i Royal Arena starter fredag den 27. september klokken 10.

Galleri: Se de vilde billeder fra Copenhell.