Galleri: Se de vilde billeder fra Copenhell

Den hårdkogte metalfestival Copenhell blev skudt i gang med et brag i onsdags. Der blev taget hul på den 14. udgave af festivalen, og Presse-fotos.dk var til stede for at dække begivenhederne.

Tidligt onsdag eftermiddag blev der atter en gang taget hul på dette års Copenhell. Festivalen, der holder til på Refshaleøen i København, kan pryde sig med at være Danmarks største udendørs metalfestival og byder på en lang række aktiviteter og koncerter til metalelskende landet over.

I løbet af metalfestivalen vil man således opleve et væld af musikalske indspark inden for metal-genren. Heavy metal, dødsmetal, hardcore og rock vil brage igennem festivalens fire scener, der går under navnene Helvíti, Hades, Pandæmonium og Gehenna og sætte rammerne for tre dages hårdtslående metal.

Indtil videre har navne, som bl.a. tæller det danske heavy-metal band Pretty Maids, det amerikanske metalband Limp Bizkit, den amerikanske rockguitarist, Tom Morello, det svenske rockband Hives, det amerikanske hardcore-band Biohazard og det danske dødsmetal-band Nakkeknaekker prydret scenen.

Copenhell åbnede dørene op for metal-fans landet over den 19. juni og løber frem til lørdag den 22. juni. Den første udgave af metalfestivalen løb af stablen i 2010, og det gør dermed dette års udgave til den 14. af slagsen.

Hvert år er der op mod 2000 frivillige, der sørger for at festivalen kører på skinner. De frivillige står til rådighed for de fremmødte og hjælper til med programmet, oprydning og mad og drikke.

Du kan læse mere om programmet for Copenhell her.

Presse-fotos.dk har været på pletten for at dække festivalens atmosfære og musikalske indspark, og bringer her et galleri af de hårdkogte, men festlige begivenheder:

Sankt Hans er lige om hjørnet. Presse-fotos.dk bringer her 10 steder i København, hvor du med fordel kan fejre højtiden med venner og familie.