Karsten og Janni: Nu melder politiet ud i sagen

Karsten Ree og Janni Ree har i forbindelse med deres kommende skilsmisse anmeldt hinanden for henholdsvis afpresning og vold. Nu melder politiet ud i sagen
Arkivfoto

Karsten Ree og Janni Ree har i forbindelse med deres kommende skilsmisse anmeldt hinanden for henholdsvis afpresning og vold. Nu melder politiet ud i sagen

Det er en dramatisk skilsmisse, der bliver udstillet til skue i offentligheden efter 11 års ægteskab mellem miliardæren Karsten Ree og Forsidefruen Janni Ree.

Kort tid efter at det tidligere par annoncerede, at de skulle skilles, begyndte det at flyve om sig med beskyldninger og anklager.

Det er siden ført til, at parret har foretaget politianmeldelser af hinanden.

Først fortalte Karsten Ree-lejren, at Janni Ree var blevet anmeldt for afpresning – og efterfølgende fulgte Forsidefruen op med at melde sin kommende eksmand for vold gennem ægteskabet.

Nu oplyser Nordsjællands Politi til B.T., at anmeldelserne er modtaget og nu bliver efterforsket.

‘Nordsjællands Politi kan oplyse, at der pågår efterforskning af anmeldelserne. Derudover har vi ingen kommentarer,’ lyder det i et skriftligt svar fra Nordsjællands Politi til mediet.

Bekræfter efterforskning

Onsdag bekræftede både 79-årige Karsten Ree og 54-årige Janni Ree, at deres anmeldelser var blevet taget op af politiet, mens ingen af dem ville vedkende sig, at de var blevet kontaktet af politiet i forhold til anmeldelsen mod dem.

“Jeg har intet hørt fra politiet om Karstens afpresningssag, men det er mit indtryk, at politiet tager min voldsanmeldelse af Karsten meget seriøst,” sagde Janni Ree til B.T..

Fra Karsten Rees side har man ikke ønsket at kommentere på politianmeldeserne.

“Der foregår en aktiv efterforskning af anmeldelsen for afpresning. Derfor har vi ikke nogen kommentarer,” lød det onsdag til B.T. fra Karstens Rees kommunikationsansvarlige Sune Aagaard.

Det var tilbage i august, at Karsten og Janni for første gang fortalte, at de skulle skilles.

En tankvogn lastet med 12.000 liter diesel har påkørt en rendegraver på en tåget landevej. Lastbilens front er helt ødelagt, mens en person er blevet bragt til behandling slemt tilskadekommen.