Friends-stjerne fundet livløs: Ny mystisk drejning

Den elskede stjerneskuespiller døde på tragisk vis sidste år. Nu er der nyt i sagen, hvor minimum en person er anholdt.

Det meddeler NBC News i en artikel torsdag.

Skuespilleren, der er tale om, er den hedengangne skuespiller Matthew Perry, der spillede den kække og altid sarkastiske Chandler Bing i den legendariske sitcom Friends.

Den 28. oktober sidste år blev han fundet død i sin swimmingpool, hvor man tilskrev døden en overdosis af ketamin.

Også drukning, hjerte-kar-sygdom og medicin, der bruges til at behandle opioidmisbrug, var medvirkende faktorer til dødsfaldet.

Og nu er der altså nyt i sagen.

Tidligere afhængighedsproblemer

Politiet i Los Angeles sagde i maj, at de i samarbejde med flere andre myndigheder var ved at undersøge, hvorfor den 54-årige skuespiller havde så meget ketamin i systemet.

Og tidligt torsdag morgen, blev mindst én person altså anholdt i Californien.

Matthew Perry havde i mange år været åben om sine problemer med blandt andet depression og angst. For at bekæmpe det, havde han også inden sin død gennemgået en fusionsbehandling, hvor ketamin indgik.

Retslægen, der undersøgte skuespillerens lig, slog dog dengang fast, at ketaminen i hans krop ikke kunne stamme fra behandlingerne. Hans sidste session havde nemlig fundet sted mere end en uge forinden. Stoffet kunne ikke være derfra, grundet dets korte halveringstid.

Friends-stjernen har tidligere åbent fortalt om sine problemer med opioid- og alkoholafhængighed. Ifølge retslægens rapport, skulle han dog have været stof- og alkoholfri i 19 måneder inden sin død.

Ligsynsmanden har også efterfølgende fastslået, at døden var en ulykke.

Ketamin er et bedøvelsesmiddel, som blandt andet bruges til større dyr som heste. Men blandt nogle misbrugere er der også interesse for stoffet, fordi det kan give hallucinationer.

Køber du tøj på Shein eller Temu, skal du være opmærksom. Nogle af de kinesiske giganters produkter indeholder nemlig giftige stoffer.