To personer stukket ned ved Parken: Politiet med nye detaljer

Fredag aften er to yngre mænd blevet ramt af knivstik og hastet til Rigshospitalet. Der var opstået en konflikt mellem to grupperinger omkring internetcafeen ved Parken i København. Nu kan politiet komme med flere detaljer i sagen.

Begge mænd er blevet bragt til hospitalet af pårørende og ikke af redningsmandskabet. Efterforskningen er stadig i gang, men alligevel kan politiet løfte noget af sløret i forbindelse med efterforskningen.

Politiet kan nu komme med alderen på de to, der fortsat er i gang med at blive behandlet. Københavns Politi skriver på X, at mændene er henholdsvis 34 og 28 år gamle.

Begge vil blive fremstillet i grundlovsforhør senere lørdag eftermiddag. Grundet deres skader vil mændene blive fremstillet in absentia.

“Vi fremstiller cirka 14.15 to mænd i grundlovsforhør efter en sag fra i nat, hvor begge de to blev stukket med kniv under tumult ved en computercafé på Østerbro”, lyder det i opslaget.

Vicepolitiinspektør hos Københavns Politi, Jakob Hansen, fortæller til Presse-fotos.dk, at man fortsat er i gang med efterforskningen.

“Vi kan ikke komme med mange detaljer lige nu, men vi er stadig i gang med at finde ud af, hvad der er gået forud for knivstikket”, lyder det fra Jakob Hansen.

Begge mænds tilstand er stabil, fortæller vicepolitiinspektøren.

Flere nyheder fra Hovedstaden