Stort galleri: Hip Hop fra fortid og nutid

Fra de første til de største hed Hip Hop-koncerten.

Den 14. september fandt en usædvanlig koncert sted. Stjerner fra fortid og nutid gik på scenen for at fejre 40 år med dansk Hip Hop.

Lørdag den 14. september var en dag udover det sædvanlige. Stjernerappere gennem 40 år indtog festscenen i Forum for at fejre jubilæet for dansk Hip Hop-kultur.

Koncerten gik under navnet Fra de første til de største, og her var det rappere fra hiphoppens spæde start i 1984 til i dag, der lagde vejen forbi koncerten.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her ses Cutfather.

Blandt andet var navne som MC Einar, Østkyst Hustlers, Anders Matthesen, Tessa og Jokeren på plakaten og sørgede for uforglemmelig Hip Hop-underholdning.

I forbindelse med fejringen af 40-års jubilæet for dansk Hip Hop, blev der også vist en udstilling. Udstillingen havde til hensigt at vise, hvordan hiphoppen havde udviklet sig gennem 40 år.

Den gik under navnet Døgnfluen der ikke ville dø!, og det var frivillige ildsjæle, som stod for bemandningen.

Samtidig kastede den også lys over, hvordan genren fortsat formår at blomstre som en stor kommerciel succes, uden at dens rolle som subkultur går tabt.

Presse-fotos.dk var til stede under Fra de første til de største og bringer et galleri af de bedste billeder. Se billederne nedenunder:

Se også andre stemningsbilleder fra Danmarks største Hip Hop-koncert i Forum.