Rockstjerne legende ramt af slagtilfælde

Vi har næsten allesammen sunget med på Bohemian Rhapsody, Dont stop me now, We will rock you og alle de andre kæmpe hits fra Queen igennem tiden.

Det er ingen hemmelighed at de mistede deres ikoniske forsanger, med den meget specielle stemme, der har gjort bandet udødeligt igennem de sidste mange årtier.

Bandet turnerer dog stadig rundt om i verden, og for nyligt blev de resterende medlemmer ramt af lidt af et chok.

Deres famøse guitarist Brian May, med det lange krøllede hår, fik for nyligt et mindre slagtilfælde.

Den kedelige nyhed deler den 77-årige rockstjerne selv. Det gør han i en videobesked på sin egen hjemmeside.

‘Pludselig, ud af det blå, havde jeg ikke kontrol over armen. Det var lidt skræmmende, må jeg sige’, udtaler Brian May i videoen ifølge det britiske medie BBC.

Den engelskfødte rockstjerne blev indlagt på et lokalt hospital i Surrey-området.

‘Jeg tror, at den gode nyhed er, at jeg kan spille guitar efter de sidste dages hændelser’, lyder det fra Brian May.

Brian May er ikke kendt for at ligge på den lade side, men det skal han nok vænne sig lidt til, i den kommende tid. På trods af at han efter omstændighederne har det fint, så skal han forholde sig i ro den kommende tid.

Han må ikke køre bil, flyve eller få pulsen til at stige for højt. Heldigvis har han sin hustru, skuespilleren Anita Dobson, ved sin side, fortæller han.

I år 1970 var Brian May med til at danne en af verdens mest ikoniske rockgrupper. Han startede bandet Queen sammen med blandt andre trommeslageren Roger Taylor og deres legendariske forsanger Freddie Mercury.

Det tidligere omtalte hit “Bohemian Rhapsody blev det helt store gennembrud for bandet fra England.

I 1991 døde Freddie Mercury af aids, mens han var i gang med sin solokarriere.

Som bekendt så afgik deres legendariske forsanger ved døden i 1991, men det har ikke stoppet bandet fra at turnere rundt med de verdenskendte sange. Det har de gjort i forskellige konstellationer, blandt andet med Paul Rodgers og Adam Lambert som er kendt fra det amerikaske talent-show Idols.