Michèle Bellaiche fandt kærligheden under arbejdet

Illustrationsfoto.

De skulle egentlig mødes i forbindelse med et arbejdsmæssigt anliggende, men hurtigt opstod der amoriner i luften mellem det nygifte par.

Tv-vært Michèle Bellaiche aftalte nemlig at mødes over en kop kaffe i København med henblik på at høre mere om Andreas Mathews arbejde.

Her var det tanken, at tv-værten ville hive Andreas Mathews ind i Go’ morgen Danmark-studiet for at gøre seerne klogere på kunstens rolle i forhold til rehabilitering og sundhed på Aalborg Universitetshospital.

Andreas Mathews arbejder med patientnær kunst og kulturimplementering, og han var dermed et oplagt bud på en interviewkandidat.

Inden de nåede så langt, var der imidlertid noget andet, som overtog dagsordnen.

‘Jeg fandt ud af, at mennesket Michèle bare var helt fantastisk. Jeg var nok lidt langsomt opfattende, men efter et par arbejdsrelaterede møder sagde Michèle, at hun godt kunne tænke sig at møde mig, hvor det ikke handlede om arbejde. Jeg tænkte ellers, hun var ude af min liga,’ udtaler Andreas Mathew til TV 2 Nord.

Pendlerforhold

Efter Michèle Bellaiches tilkendegivelse tog det efterfølgende fart for parret. De mødtes første gang for knap et år siden og lørdag den 24. august kunne de kalde sig for ægtefolk.

I forholdets indledende fase valgte det jævnaldrende par dog at holde deres forhold hemmeligt. I podcasten Sould Sisters åbner tv-værten op for, hvorfor det var tilfældet.

‘Vi har holdt det hemmeligt i lang tid. Ikke for at virke mystiske, men man skal jo lige være sikker på, at det er det,’ fortæller Michèle Bellaiche.

I første omgang bliver det et pendlerforhold, hvor de forsøger at ses så meget som muligt. For mens Michèle Bellaiche er bosat i København, har Andreas Mathew anderledes bopæl på Lykken i Nordjylland.

‘Det bliver et pendlerforhold, så vi kommer til at være lidt frem og tilbage. Det vigtigste for os er, at vores børn trives. For de er det vigtigste, og de er vores øverste prioritet. Så må vi voksne tilpasse os,’ afslutter Andreas Mathew.

Begge har børn fra tidligere forhold. Andreas Mathew har tre hjemmeboende børn, og den 52-årige journalist har to børn, hvoraf den ene er hjemmeboende.

Det er ikke kun det nygifte par, der bor hver for sig. Også Puk Elgård har et langdistanceforhold til sin kæreste.