Medarbejdere i chok: Død kvinde fundet i bank

En 60-årig kvindelig bankansat er død på sit kontor, men liget af kvinden er først blevet fundet i storbanken fire dage senere

‘Vi er dybt berørte af tabet af vores kollega, Denise Prudhomme. Vores tanker går til hendes familie og kære, og vi er i kontakt med dem for at sikre, at de bliver godt støttet i denne svære tid. Vi er forpligtet til at værne om vores medarbejderes sikkerhed og velvære, og rådgivere er tilgængelige for at støtte alle medarbejdere, der skulle være påvirket af denne begivenhed.’

Sådan lyder det nu fra banken Wells Fargo, efter en sag om et chokerende dødsfald har set dagens lys i USA.

Det skriver USA Today.

Den 60-årig kvinde døde i bankens kontorbygning i byen Tempe, der ligger i staten Arizona.

Det er indtil videre uklart, hvad der præcist skete for den afdøde Denise Prudhomme, der tjekkede ind fredag morgen klokken 07.00 for at passe sit arbejde.

Efterfølgende blev hun fundet død ved sit skrivebord – men først over fire dage senere omkring klokken 17.00.

Ved brandvæsenets og ambulancens ankomst kunne det hurtigt konstateres, at den 60-årige kvinde havde været død længe.

Ifølge lokale medier havde flere medarbejdere i banken på andre etager klaget over en voldsom stank, som de angiveligt troede var fra kloakarbejde i området.

Politiet har indtil videre ingen mistanke om, at der ligger noget kriminelt bag dødsfaldet, men de er nu i gang med at undersøge sagen nærmere.

Denise Prudhomme aflukkede kontorboks befandt sig langt fra hovedgangen på etagen, og det er måske forklaringen på, at hun først blev fundet død mange dage senere.

Samtidig oplyses det, at mange af bankens medarbejdere arbejder hjemme fra.

Vagtfolk er dog i banken 24 timer i døgnet, og de havde intet opdaget.

En 27-årig mand er ifølge politiet blevet stukket mindst 11 gange med kniv i en voldsom hændelse i en moske. Derudover er han også blevet slået med flere haveredskaber, da han forsøgte at flygte ud af bygningen.

Illustrationsfoto