Alvorlig hændelse på københavnsk hotel

Der er sket en større udrykning til et københavnsk hotel, hvor to grupper har været involveret i et slagsmål, der er endt med et knivstikkeri. Fire personer er blevet anholdt, mens en 17-årig dreng er bragt på hospitalet

Akutlægebil, ambulance, flere politipatruljer og en indsatsleder.

Scenen foran det københavnske hotel Next House Copenhagen på Bernstorffsgade lørdag eftermiddag vidner om, at der er sket en alvorlig forbrydelse.

Københavns Politi modtog klokken 13.17 en anmeldelse om, at to grupperinger var kommet op at slås på hotellets område, og derfor rykkede politiet sammen med ambulancetjenesten hurtigt ud til stedet.

Det bekræfter vagtchef ved Københavns Politi Dyre Sønnicksen over for Presse-fotos.dk.

“Da vi ankommer, finder vi en person, der er blevet stukket med en kniv. Vi får tilbageholdt de to grupper, og forurettede er blevet kørt til hospitalet,” oplyser vagtchefen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her ses en af de anholdte

Offeret i sagen er en 17-årig dreng, som er svensk statsborger. Københavns Politi oplyser, at han ikke er kommet alvorligt til skade, men har fået snitsår af en kniv.

“Afhøringer af de forskellige vidner samt de to grupperinger har ført til, at vi har anholdt fire personer fra den ene gruppe i alderen 16 til 21 år. Vi mener, at det er en af dem, der har ført kniven,” siger vagtchef Dyre Sønnicksen.

Københavns Politi har endnu ikke overblik over, hvad der har ledt op til knivstikkeriet.

“Men det er vi nu i gang med at undersøge. De involverede har umiddelbart ikke været gæster på hotellet, men har opholdt sig på hotellets område,” siger vagtchef Dyre Sønnicksen.

Presse-fotos.dk har været i kontakt med medarbejdere hos hotel Next House Copenhagen, som ikke har mulighed for at udtale sig i sagen.

En 30-årig mand har mistet livet efter en alvorlig hændelse. I den forbindelse har politiet gjort et chokerende fund i en bil, der blev ført af en 24-årig mand.