Instagram overrasker: Her er deres nye tiltag

De fleste danskere har efterhånden en Instagram konto. Nu skal man måske til at vænne sig til noget nyt. Appen er i hvert fald på vej med et nyt tiltag der vil ændre appen markant.

Det sociale medie er kendt for at man kan dele sine opslag permanent. Men også som en story der er tilgængelig i 24 timer.

Funktionen med stories bliver brugt flittigt når folk er i byen, på restaurant, til koncerter, eller andet spændende. Som regel i en kontekst hvor man gerne lige vil vise omverdenen. at man altså oplever noget fedt lige nu.

Hvis du er flittig bruger af det sociale medie Instagram, så er det nok ikke uvant for dig at lægge en story op på din side.

Illustrationsfoto

Indtil nu har folk kunnet kommentere på ens story, hvor det blev sendt som en privatbesked. Det ændrer Instagram ved nu.

Ifølge Endgadget, så skulle Meta, som ejer Instagram, planlægge en stor ændring til deres sociale medie app.

Hvis alt går som det skal, så skal det indenfor kort tid være muligt, at oprette et kommentarspor til sine stories på Instagram.

Instagram giver dig valgmuligheden

Det har altid været en mulighed at lade dine venner vide, hvad du synes om den story de har lagt op.

Dette har man altid kunnet gøre via en privat besked. Men nu giver Instagram dig muligheden for at vælge mellem privat beskeder, eller om du vil have et kommentarspor til offentlig skue.

De fleste kender nok til at have sendt en akavet besked eller to afsted i en god brandert. Det skal man måske til at være lidt ekstra opmærksom på.

Med mindre man selvfølgelig ønsker at alle personens følgere på Instagram kan se din kommentar.

Men du skal ikke være bekymret for længe.

I følge Instagram så vil kommentarfeltet, præcis som storien, kun være tilgængelig i 24 timer.

Det vil være helt op til opretteren af storien, at beslutte om det skal være et kommentarspor der er tilgængeligt, eller de velkendte privat beskeder.

Foruden det, så vil det kun være tilgængeligt for personer der følger hinanden.

Har du sikret din bil så du undgår en bøde for de nye regler