Flere hundrede deltager i mindehøjtidelighed for trafikdræbt teenager

Flere hundrede deltager er ifølge Presse-fotos.dks udsendte mødt op

Flere hundrede deltager er fredag aften kørt ud mod det sted, hvor en teenager mistede livet. Det sker i anledningen af en stor mindehøjtidelighed

Fredag aften stimles familie, venner og borgere fra nær og fjern sammen om det sted på Tjørntvedvej i vestsjællandske Stenlille, hvor en 16-årig dreng blot 24 timer forinden mistede sit unge liv.

Det sker i anledningen af en mindehøjtidelighed, hvor den unge dreng bliver mindet med blomster, lys og tale.

Det oplyser Presse-fotos.dks udsendte.

“Lige nu er flere hundrede deltager herude. Der er rigtig mange mennesker – og der bliver ved med at komme flere og flere,” lyder det fra vores udsendte klokken 22.00.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Drengen mistede livet i en forfærdelig ulykke

Det var torsdag aften ved 22-tiden, at den 16-årige dreng fra Dianalund mistede livet i ulykken, da han stod i vejkanten på Tjørntvedvej i vestsjællandske Stenlille med sin kammerat og sin knallert og ledte efter en telefon, han havde mistet.

Færdselsulykken skete ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, da en 18-årig mand fra lokalsamfundet kom kørende i høj fart uden kørekort, påvirket af alkohol og kørte direkte ind i den 16-årige dreng.

Køretøjet, som den 18-årige kørte i, var uinregistreret, oplyser politiet.

‘Pludselig kom bilen med høj hastighed kørende og ramte først kammeratens bil og dernæst den 16-årige, som blev slynget ud på marken,’ oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Kort efter sammenstødet ankom et hav af udrykningskøretøjer til stedet, og en lægehelikopter fragtede den 16-årige dreng til Rigshospitalet, hvor han senere på natten afgik ved døden.

Den 18-årige mand blev klokken 22.43 anholdt og sigtet for uagstomt manddrab, kørsel uden førerret og spirituskørsel. Han er i løbet af fredagen blevet fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Næstved, hvor han er blevet varetægtsfængslet.

De pårørende til den 16-årige dreng er blevet underrettet.

Beboere i et ellers roligt kvarter vågnede pludselig til et kæmpe brag, der rungede på en skolevej. Nede på vejen gjorde en familiefar en skræmmende opdagelse og råber nu op på de sociale medier.