Familie i panik: Kvinde forsvundet under cykeltur

Obs: Politiet oplyser nu, at de har fået kontakt til den kvinde, der er blevet efterlyst. De pårørende er blevet orienteret om det. Derfor fjerner Presse-fotos.dk nu billedet af hende fra artiklen

Politiet eftersøger nu en kvinde, der er forsvundet under en cykeltur. I den forbindelse er et billede af kvinden delt med offentligheden

Pårørende er sammen med politiet meget bekymret for den 62-årige Eva, der i løbet af søndag er cyklet ud fra sin bopæl og aldrig vendt hjem.

Den ældre kvinde har adresse i sønderjyske Hoptrup og er ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi cyklet afsted søndag omkring klokken 23.00.

Det oplyser politikredsen på det sociale medie X.

‘Vi efterlyser Eva, der sidst er set cykle fra hjemadressen i Hoptrup aftenen den 1/9, idet pårørende er bekymret for hende,’ lyder det fra Syd- og Sønderjyllands Politi, der tilføjer:

‘Bor du i nærheden af Hoptrup/Slivsø må du meget gerne tjekke udhuse, skure mm.’

Ingen personer ved på nuværende tidspunkt, hvad der kan være sket den 62-årige kvinde.

Syd- og Sønderjyllands Politi beskriver kvinden som værende 165 centimeter høj, normal bygget og med gråt mellemlangt hår. Muligvis iført lilla jakke, grå bukser og en taske.

Syd- og Sønderjyllands Politi er i gang med en eftersøgning af kvinden, men politiet beder borgere om at holde et vågent øje med ham.

Hvis du har oplysninger i sagen, eller hvis du ser den 62-årige, bedes du kontakte Syd- og Sønderjyllands Politi på telefon 1-1-4.

Se billedet af hende under her:

Illustrationsfoto