Blodbad på åben gade

En mand er blevet bragt på hospitalet efter et voldsomt overfald på åben gade i København. Der er tydelig blodspor på asfalten efter overfaldet

Tidligt mandag aften er Københavns Politi til stede med flere patruljer på Østerdalsgade i København S, hvor man er i gang med at efterforske et overfald.

Billeder fra stedet viser tydelige tegn på en voldelig hændelse, da blod ligger spredt ud på asfalten.

Vagtchef ved Københavns Politi Jonathan Wald bekræfter over for Presse-fotos.dk, at der er sket en episode på stedet.

“Det er korrekt, at vi er fremme ved noget uorden, hvor nogle har været oppe at slås. Vi har i den forbindelse anholdt en mand, mens en anden mand er blevet bragt på hospitalet,” siger vagtchefen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her ses blod ligge på gaden efter overfaldet

Et vidne på stedet oplyser til Presse-fotos.dk, at han har set en bil stoppe op, hvor en mand hoppede ud og overfaldt en af to fodgængere.

“Offeret falder så om og slår hovedet voldsomt, så der kommer blod på vejen,” lyder det fra vidnet.

Presse-fotos.dk har foreholdt oplysningerne for vagtchef Jonathan Wald, men han ønsker hverken af be- eller afkræfte det hændelsesforløb.

Ifølge Københavns Politi er den tilskadekomne mand kommet lettere til skade.

Motivet til overfaldet er på nuværende tidspunkt ikke kendt, men der pågår en efterforskning, som skal klarlægge de nærmere omstændigheder.

En mand er blevet angrebet af to hunde – det har været så voldsomt, at han er blevet bragt til hospitalet for behandling. Hundene er efterfølgende blevet hentet af Falck og indsat på en pensionat, hvor man nu skal finde ud af, hvad der skal ske med dem.