Voldsomme flammer fra hus: Fare for spredning

Sent onsdag aften er politiet og redningsmandskabet rykket massivt ud til en brand, hvor en tilbygning til et hus står i flammer. Der er kraftig røgudvikling på stedet og det kan tage flere timer, før der er helt slukket.

Mange udrykningskøretøjer er ankommet til stedet og man har længe kæmpet for at mindste risikoen for spredning til huset på Sorøvej i Slagelse. Brandfolkene har ikke fået fuld kontrol over branden endnu og ambulanceredderne er i gang med at tilse beboeren, som kan være røgforgiftet.

Vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser til Presse-fotos.dk, at der ikke er sat nogen tidhorisont på, hvornår branden er slukket.

(Artiklen fortsætter under billedet)

“Vi er der ude sammen med beredskabet og beboeren er netop blevet tilset på stedet. Der er ikke alvorlig personskade i forbindelse med branden, men det vil vare lidt endnu, før vi er helt færdige”, lyder det fra Lars Denholt, vagtchef, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Brandårsagen er endnu ukendt, da man ikke har fået talt med beboeren endnu. Lige nu fokuserer man på at få stoppet spredningen, så resten af huset kan reddes, hvorefter der skal findes en årsag til den voldsomme brand, oplyser Lars Denholt.

Samme aften er der høje flammer på en genbrugsplads, hvor brandvæsnet kæmper med at slukke en brand i flere hundrede tons træoplag.