24. mar. 2022 - 15:13

Voldsom gårdbrand: Tre længer i brandKort før middagstid torsdag rykkede beredskabet ud til en gårdbrand på Tolshøj nær Gedsted i Nordjylland.

Det skriver Nordjyllands Beredskab på Twitter.

– Det er en voldsom brand. Der er en traktor, der har startet en brand i stalden, der har bredt sig til en lade og et værksted, så vi arbejder på tre længer, forklarer indsatsleder Klavs Bojsen til B.T.

Beredskabet kæmper med at få branden under kontrol, så den ikke spreder sig til en stald i nærheden, hvor der flere levende dyr befinder sig.

Udrykningsenhederne fra Aalestrup, Farstrup og Aars har fået følgeskab af Beredskabsstyrelsen i Thisted, som også er på stedet og hjælper til med slukningen, oplyser Nordjyllands Beredskab på Twitter.

– Det er som beskrevet tre længer, vi arbejder på, og der var godt gang i den, da vi kom hertil. Der er formentligt nok noget af skallen, der vil kunne bruges igen, men en del af tagkonstruktionen skal i hvert fald fornyes, siger indsatslederen til B.T.

Beredskabet er ikke færdige på stedet endnu og forventer ifølge indsatslederen, at efterslukningen i hvert fald vil tage to til tre timer yderligere.