Voldsom brand i rækkehus

Flere meter høje flammer har torsdag formiddag raseret et rækkehus. Brandfolk har længe forsøgt at bekæmpe flammerne, men der er også opstået skader på nabohuset

Torsdag morgen og formiddag er Syd- og Sønderjyllands Politi sammen med brandvæsenet til stede i boligkvarteret omkring Midthave i Lysabild på Sydals.

Her er beredskabet rykket ud i mindst fire udrykningskøretøjer i forbindelse med meldinger om brand.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her ses voldsomme flammer i rækkehuset

Ifølge den indledende anmeldelse er der tale om bygningsbrand i et rækkehus, og brandfolk kunne ved ankomst til adressen rigtig nok konstatere voldsomme flammer i huset.

Derfor blev røgdykkere indsat for at foretage slukning, men til trods for brandvæsenets indsats brændte bygningen ned til grunden.

Et nabohus til den pågældende adresse fik også skader på særligt taget, før branden blev slukket.

På nuværende tidspunkt er der ikke nogen meldinger om personskade. Det er efterfølgende en opgave for Syd- og Sønderjyllands Politi at klarlægge brandårsagen.

Presse-fotos.dk har flere gange forsøgt at få en kommentar fra Syd- og Sønderjyllands Politi for at blive klogere på de nærmere omstændigheder, men politikredsen er ikke vendt tilbage med svar på redaktionens henvendelser.

Det er kun få dage siden, at der var voldsomme flammer i et familiehus et andet sted i Danmark. Da brandfolk ankom til stedet ilden kraftigt fat ihuset.