18. jan. 2024 - 15:50

Voksen mand blotter lem for 11-årig pige: Hjælp med at fange hamEn 11-årig pige er blevet udsat for en ubehagelig og chokerende oplevelse, da hun var på vej hjem fra skole onsdag eftermiddag omkring klokken 14.35. En voksen mand tog kontakt til den unge pige, hvorefter han blottede sit lem for hende.

Det oplyser Nordjyllands Politi til TV2 Nord.

Pigen kom gående ad  ad Skolekrogen i Holstebro og videre ad et stisystem mod syd. Efter hun har passeret tunnelen under Valsgaardvej/Hovedgaden, blev hun antastet af manden.

SERIE-ONANIST SLÅR TIL IGEN: KIGGEDE KVINDE I ØJNENE OG HEV I SIT JERN

“Hun blev antastet af en mand, der talte til hende – og i den forbindelse blottede han sit lem. Pigen var snarrådig. Hun skyndte sig at løbe bort fra stedet – og der skete ikke yderligere”, forklarer politikommissær Mikkel Brügmann om forløbet til mediet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Arkivfoto

Søger hjælp til at finde manden

Politiet har været i området lige siden de fik anmeldelsen og betjentene vil patruljere i området i den kommende tid. I samme ombæring vil politiet gerne høre fra vidner, der måske kan have set manden i tidsrummet, hvor han har taget kontakt til pigen.

Den 11-årige har beskrevet manden som som dansktalende, lys i huden og i alderen omkring 25-40 år. Han var iført mørkt tøj.

MAND BLOTTEDE PENIS FOR TO KVINDER I AARHUSIANSK BAGGÅRD

– Vi vil også være mere synligt til stede i området i den kommende tid. Det er helt naturligt, når vi efterforsker en sag, så vil der være en række omstændigheder, der skal undersøges, og borgerne i byen vil kunne opleve mere politi end normalt, siger Mikkel Brügmann.

Politiet er også i kontakt med skolen, hvor der er blevet opfordret til en dialog mellem skolens børn og forældre.