Vild med suppe? Muslimer For Fred uddelte suppe, risengrød og kærlighed til alle i Odense

Muslimer serverer GRATIS varm suppe, indisk risengrød og masser af kærlighed til alle på Rådhuspladsen i Aarhus denne lørdag.

Muslimer For Fred, Danmarks ældste muslimske organisation, ønsker sine medborgere en glædelig jul og serverer gratis varm suppe og indisk risengrød til alle. Vi kalder det ‘Vild med suppe’.

Vild med suppe er et initiativ af Danmarks ældste muslimske organisation (siden 1950’erne), kendt som Muslimer For Fred, der ønsker at dele deres medmenneskers glæder, skabe dialog og forhåbentlig nedbryde nogle fordomme. Muslimer for fred har nu organiseret vild med suppe i mere en et årti. Nu bliver det organiseret i Danmarks fire største byer dvs. Aarhus, Aalborg, Odense og København.

LÆS OGSÅ: Muslimer For Fred besøgte Aarhus og Aalborg: Fik du varm suppe i går?

Muslimer For Fred er den samme organisation, som også har stået for den frivillige nytårsoprydning i byen de seneste år.

Tid og sted: Rådhuspladsen i Odense lørdag d. 10. dec., kl. 11-16. “Menu”: Suppe Indisk risengrød (med kirsebærsovs til) ALLE er velkomne til en eksotisk smagsoplevelse i næstekærligheden navn – enten med en hyggelig samtale eller bare i forbifarten.

“Med begivenheden ønsker vi at vise respekt og tolerance overfor andre trossamfunds højtider, samt understrege sammenholdet om næstekærlighed, som ikke bare er et vigtigt budskab i julen for kristne, men noget vi alle kan samles om.” Imad Malik, talsmand.