Video viser brutalt overfald i nattelivet: Politiet på jagt efter gerningsmanden

En video viser et brutalt overfald på en person i nattelivet i Haderslev. I videoen sparker en overfaldsmand offeret direkte i ansigtet, mens han ligger ned. Politiet er nu på jagt efter gerningsmanden

På hjørnet af Nørregade og Smedegade udspillede der sig natten til lørdag et voldsomt overfald, der resulterede i, at en mand måtte hentes i ambulance.

En taxachauffør, som Presse-fotos.dk har været i kontakt med, overværede og filmede episoden.

“Offeret prøver at tale med en af mine kolleger ved at få ham til at rulle vinduet ned – så langt når han dog ikke, da overfaldsmanden tilsyneladende ikke mener, at offeret skal tale med min kollega,” fortæller taxachaufføren, der har filmet episoden.

“Overfaldsmanden tager offeret væk fra taxaen og skubber ham ind i en pæl, så han taber sine briller. Idet han skal til at samle dem op, skubber han til ham igen, så han falder ned, og så losser han ham lige i hovedet.”

Taxachaufføren, der filmer episoden, ringer klokken 04.49 til alarmcentralen og hurtigt efterfølgende ankommer både politiet og en ambulance til stedet.

“Efter han får sparket i hovedet, bliver han faktisk liggende – det gør han helt frem til, at politiet og ambulancen kommer omkring fire minutter senere,” fortæller taxachaufføren, der har overværet episoden.

(Artiklen fortsætter under billedet med en kommentar og et signalement fra politiet)

SE OGSÅ: FIRE PERSONER I TESLA PLØJER IND I BØRNEHAVE

Overfaldsmanden er imidlertid stukket af fra stedet, oplyser vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi Erik Lindholdt til Presse-fotos.dk.

“Vi leder stadig efter ham, men vi har en række oplysninger at gå efter fra vidner til hændelsen,” fortæller vagtchefen, der bekræfter over for Presse-fotos.dk, at politiet har modtaget den pågældende video af overfaldet.

“Vi kender endnu ikke motivet til overfaldet, ligesom vi ikke ved, om offeret og overfaldsmanden har en relation. Offeret kom umiddelbart ikke alvorligt til skade i overfaldet, men han blev kørt til kontrol på hospitalet.”

Syd- og Sønderjyllands Politi har følgende signalement af gerningsmanden:

  • Mand
  • Ikke etnisk dansk
  • Mørk i huden
  • Kronraget med mørkt fuldskæg
  • Talte dansk med accent
  • Cirka 30 år
  • 175 til 185 centimeter høj
  • Hvid skjorte med logo
  • Mørke blå jean
  • Hvide sneakers

Vagtchefen oplyser, at offeret er en 39-årig mand fra Rødekro.

“Vi hører meget gerne fra personer, der har oplysninger omkring gerningsmanden. Man kan kontakte os på telefon 1-1-4,” siger Erik Lindholdt.

Patruljer fra Syd- og Sønderjyllands Politi kørte i tiden efter overfaldet i området i en eftersøgning på gerningsmanden, men der lykkedes altså ikke at finde ham.