VIDEO | Pokalen skal til Heden: FC Midtjylland vinder pokalfinalen

OB og FC Midtjylland trak torsdag eftermiddag den endelige afgørelse så langt ud, som det næsten var muligt, da de to holdt mødte hinanden i pokalfinalen, som foregik på Brøndby Stadion.

Der skulle nemlig 120 målløse minutter til, før finalen kunne afgøres på straffespark.

Og her var det altså ulvene fra Midtjylland, som trak det længste strå og nu kan kalde sig pokalmestre.

I lange perioder af kampen var det faktisk de undertippede odenseanere, som spillede bedst mod favoritterne fra Midtjylland. Dog havde midtjyderne de klart største chancer i den forlængede spilletid, hvor de flere gange havde mulighed for at afgøre kampen.

Skulle afgøres fra straffesparkspletten

Og da kampens dommer Sandi Putros fløjtede kampen af efter 120 minutters spil, skulle de to hold afgøre finalen i en straffesparkskonkurrence.

Her var det ulvene fra den midtjyske hede der havde koldest blod i årerne og endte med at vinde straffesparkskonkurrencen 3-4.

Det var brasilianske Evander, som med det afgørende spark kunne sende sine holdkammerater og de mange fremmødte midtjyske fans i den 7. fodboldhimmel.

Og det gjorde han stensikkert.

Hvilket fik jublen til at bryde ud på både banen og på tribunerne blandt FC Midtjyllands fans på Brøndby Stadion.