21. aug. 2023 - 16:20

Video: Mand iført boksehandsker angriber koranafbrænderDen kendte svensk-iranske koranafbrænder Salwan Momika er mandag eftermiddag blevet angrebet i byen Södertälje af en mand, der lagde op til en bokseduel

“Selvom jeg forsøgte at forhindre ham i at angribe og gentagne gange bad han om ikke at nærme sig mig, insisterede han på at angribe og slå mig,’ skriver Salwan Momika i en besked til det svenske medie Aftonbladet.

Annonce

I en video, der florerer af overfaldet, kan man se, at en mand med boksehandsker står foran Salwan Momika med hænderne op foran hovedet i ægte boksemanér.

“Kom lad og bokse. Du og jeg. Ja, vi leger bare , ikke?” siger manden med boksehandskerne til koranafbrænderen.

SE OGSÅ: ALVORLIGT FÆRDSELSUHELD MED FASTKLEMTE: LÆGEHELIKOPTER LANDET

Salwan Momika beder gentagne gange manden om at forsvinde, men det gør han ikke. Til gengæld slår han flere gange ud efter svensk-iraneren, der til sidst ser sig nødsaget til at tage et skilt op og forsvare sig med.

“Jeg var i Södertälje Center i dag, en muslimsk person kom og angreb mig og slog mig og lovede at dræbe mig, og jeg er nu på hospitalet med en øjen- og hovedskade,” skriver Salwan Momika videre til Aftonbladet.

Annonce

Du kan se en video af hændelsen HER.ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER