Vestegnens Politi: Større politiaktion omkring pizzeria

Der er sket en større politiudrykning i forbindelse med et voldeligt forhold. Presse-fotos.dk har været i kontakt med politiet

Københavns Vestegns Politi rykkede onsdag aften ud til en Topager i Hedehusende med flere hundepatruljer og normalt patruljer.

Det oplyser Presse-fotos.dks udsendte.

“Der er i alt fem patruljer herude, som har afspærret et område. Politiet er også inde på det lokale pizzeria, hvor to vidner er blevet afhørt. Politiet har også en bil i fokus,” lød det fra vores udsendte onsdag aften.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet undersøgte området onsdag aften

Presse-fotos.dk har siden onsdag aften forsøgt at få en kommentar fra Københavns Vestegns Politi.

Det er torsdag eftermiddag lykkes, og derfor kan sagens karakter nu belyses bedre, selv om politiet ikke har mange oplysninger.

‘Vi modtog en anmeldelse om slagsmål ved en adresse i Hedehusene i går aftes klokken 22.14. Da vi kort efter ankom til stedet, var gerningsmændene væk, og vedkommende der angiveligt havde været udsat for vold ønskede ikke at snakke med os,’ oplyser Claus Buhr i et skriftligt svar til Presse-fotos.dk. Han er Kommunikationsansvarlig hos Københavns Vestegns Politi.

Politikredsen har ikke yderligere oplysninger om sagen herunder tilstanden på offeret, antallet af gerningsmænd i overfaldet og de involveredes alder.

Københavns Vestegns Politi søger vidner på episoden. Vidner kan kontakt politiet på telefon 1-1-4.

Presse-fotos.dk har i en anden sag fået aktindsigt i et uhyggeligt anklageskrift, hvor en 29-årig mand netop er blevet dømt for at tæske et værgeløst offer ihjel. Da politiet ankom til stedet timer efter, mødte der dem et uhyggeligt syn.