Vestegnen: Teenager hastet på hospitalet med hovedskader

Politiet er rykket talstærkt ud til et forhold ved en Circle K-tankstation på den københavnske vestegn, hvor en teenager er blevet bragt på hospitalet

Københavns Vestegns Politi har lørdag klokken 18.21 modtaget en anmeldelse om et slagsmål på Ishøjs Stationsvej i Ishøj.

Det oplyser vagtchef ved politikredsen David Borchersen til Presse-fotos.dk.

“Der er sket et slagsmål ved eller omkring Circle K. En 19-årig mand er i den forbindelse blevet bragt til hospitalet med hovedskader,” siger vagtchefen.

“På nuværende tidspunkt ved vi ikke, hvorfor slagsmålet er startet. Men vores hypotese er, at det er sket i forbindelse med chikanekørsel, og så er parterne i to biler kørt ind og begyndt at slås.”

(Artiklen fortsætter under billedet)

En mand blive tilbageholdt ved gerningsstedet

Vagtchefen oplyser, at betjente har fået kontakt med to af den tilskadekomnes venner, der også var til stede i hans bil.

Parterne i den anden bil har Københavns Vestegns Politi ikke fat i endnu.

Billeder fra stedet viser, at betjente har fundet en hammer, som nu vil blive undersøgt nærmere.

“Men vi ved ikke, om offeret har fået hovedskaderne fra et slagvåben eller via håndgemæng,” siger vagtchef David Borchersen.

Politiet forventer at foretage undersøgelser omkring tankstationen frem til tidsligt klokken 21. Det vil ske med blandt andet hundepatruljer.

Presse-fotos.dk kunne tidligere i dag fortælle, at en landskendt personlighed er blevet forsøgt dræbt på åben gade. Samtidig er han selv blevet sigtet for drabsforsøg.