16. mar. 2023 - 9:28

Vestegnen: Politiet i massiv udrykningPolitiet har onsdag aften natten til torsdag været talstærkt til stede på en adresse i Rødovre efter en anmeldelse af et muligt overfald på en ældre mand

Onsdag aften ved 20-tiden blev Københavns Vestegns Politi kontaktet af en borger, der bor på Tårnvej i Rødovre.

Borgeren slog alarm til politiet, fordi vedkommende var bekymret over spektakel fra en nabo lejlighed.

Københavns Vestegns Politi rykkede efterfølgende massivt ud med teknikere, hunde og patruljer for at undersøge forholdet.

I en lejlighed på Tårnvej 111 fandt man en ældre mand, der tilsyneladende havde været udsat for vold og formentlig var blevet overfaldet

“Den pågældende ønsker ikke at medvirke til at opklare sagen, så det er lidt svært for os at løbe de faktuelle forhold op. Men han har skader på kroppen, der tyder på, at han er blevet overfaldet,” siger Brian Holm, der er vagtchef hos Københavns Vestegns Politi, til B.T..

Den ældre mand var ikke påført behandlingskrævende skader.

SE OGSÅ: 10-ÅRIG PIGE OVERFALDET – KAN DU HJÆLPE POLITIET VIDERE?

Det er indtil videre uvist, om der er fjernet noget fra mandens lejlighed, men vagtchefen oplyser, at den indledende efterforskning tyder på, at manden er blevet udsat for et røveri eller et forsøg på røveri.

I nattens mulm og mørke har hundepatruljer blandt andet afsøgt området efter spor, mens teknikere har været på stedet.

Nu venter tilbagemeldingerne diverse undersøgelser, før politiet går videre med sagen.

Københavns Vestegns Politi ved endnu ikke, hvorfor offeret ikke ønsker at samarbejde med politiet. Der er dog ikke noget, der indikerer, at sagen er banderelateret.

Presse-fotos.dk følger sagen ...