Vanvittige billeder: Vi Elsker leverer folkefest i Esbjerg

Der var fest for alle pengene til 'Vi Elsker' i Esbjerg.

Årets ‘Vi Elsker’ er afsluttet, og endedestinationen blev den vestjyske havneby, Esbjerg. Nostalgifesten stod for vaskeægte folkestemning.

Lørdag den 24. august lagde den største og vildeste nostalgifest vejen forbi den vestjyske havneby igen. ‘Vi Elsker’ besøgte Esbjerg – ligesom sidste år.

‘Vi Elsker’ er en musikalsk heltefest med alt det bedste fra 90’erne og 00’ernes sangkammer. Nostalgifesten fandt sted i Vognsbølparken i Esbjergs største urbane park.

I løbet af festlighederne var der 20 storslåede artister og flere DJ’s på plakaten. Samtlige musikere sørgede for at levere en magisk stemning med en masse nostalgi og hitperler iblandt.

Nostalgifesten varede 13 timer, og selv om festlighederne kortvarigt blev stoppet grundet et skybrud sidst på aftenen, kunne det altså ikke hamle op med den gode stemning venner og familie lagde for dagen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Der var højt humør, da ‘Vi Elsker’ gæstede Vognsbølparken.

‘Vi Elsker’ blev genoptaget kort tid efter skybruddet, og efterfølgende var der ren og skær folkefest med sang og dansk fra alle ungdommens idoler.

Du kan læse mere om begivenheden her.

Årets sidste ‘Vi Elsker’ fandt sted i Vognsbølparken i Esbjerg lørdag den 24. august klokken 11-24.

Presse-fotos.dk var til stede for at dække ‘Vi Elsker’ og bringer de bedste billeder fra den nostalgiske festival. Se billederne nedenunder:

For endnu mere kultur, følg ‘Midt i kulturen‘ og ‘Det sker i KBH‘ på Facebook.

‘Vi Elsker’ lagde som bekendt også vejen forbi Rødovre. Presse-fotos.dk var til stede under nostalgifesten og bringer de bedste billeder heraf.