02. jan. 2024 - 13:10

Vanvidsbilist: Overhalede politiet med over 200 km/t!En 19-årig mand er sigtet for vanvidskørsel, efter at han natten til lørdag kørte med over 200 kilometer i timen på motorvejen omkring Køge.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

En meget hurtigtkørende personbil overhalede kl. 01.24 en politipatrulje i en civil patruljebil på Vestmotorvejen ved Bjæverskov i retning mod Køge.

Politipatruljen begyndte en biljagt, men de havde svært ved at følge med, fordi føreren af personbilen kørte med langt over 200 kilometer i timen.

LÆS OGSÅ: Knivstik nytårsaften: Politiet efterlyser tre mænd

Biljagten fortsatte op ad Køge Bugt Motorvejen, men ved motorvejs-afkørslen Solrød S stoppede føreren af personbilen selv sin bil, da han kunne se flere patruljer forude med blåt udrykningsblink.

Bag rattet i den hurtigtkørende personbil sad en ædru, 19-årig mand fra Frederiksberg, som politiet sigtede for vanvidskørsel på grund af den høje hastighed.

Hans førerret blev inddraget på stedet, og politiet gjorde ham klart, at de ville beslaglægge hans bil med henblik på senere konfiskation på grund af mistanken om vanvidskørslen.

Den 19-årige accepterede beslaglæggelsen af bilen. Han kan nu forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når sagen om vanvidskørslen og spørgsmålet om konfiskation af bilen skal afgøres.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Arkivfoto