24. dec. 2023 - 19:47

Unge drenge finder hjælpeløs kvinde ved søFire drenge på henholdsvis 11 og 12 år afslutter året med en stor heltegerning. De har reddet en 96-årig kvinde fra en grøft ved en sø i Give.

Det skriver Vores Lokalavis.

Lillejuleaften kom de fire drenge gående ved søen, da de pludselig hørte en stemme råbe efter dem. Deres første tanke var, at de skulle se at komme væk i en fart, fordi det kunne være en person, som ville dem ondt.

Men drengene tog mod til sig og gik hen mod stemmen. Her fandt de den ældre kvinde, som sad fast i grøften og ikke kunne komme ud.

LIGE NU LÆSER ANDRE: HUND DØD EFTER FALD GENNEM IS PÅ FROSSEN SØ: EJER KØRT TIL HOSPITALET

“Mikkel og Oskar trak hende op ad grøften, vi fik også rollatoren med op, og imens ringede Olek og Oscar 112. Men de sagde, at vi selv skulle klare det, og hvis damen besvimede eller fik det dårligt, at vi så kunne ringe igen. Vi fik hende op, hun fik fat i sin rollator igen, og så fulgte vi hende over på Kastaniehaven , hvor hun bor”, fortæller drengene til mediet.

De fire helte fik den ældre dame hjem til hendes bolig, hvor plejepersonalet tog i mod kvinden, som ikke led nogen alvorlige skader.