Ung student forsvundet: Her er seneste opdatering

En 20-årig student har siden natten mellem fredag og lørdag været væk. Politi søger også onsdag efter ham

Eftersøgningen efter en forsvundet 20-årig student fortsætter onsdag, skriver Viborg Stifts Folkeblad og TV Midtvest.

Dermed er det femte dag, at der søges efter den forsvundne mand.

Studenten formodes at være omkommet, men det er endnu ikke lykkedes at finde ham. Onsdag er både dykkere og vandsøgshunde igen ved Nørresø i Viborg.

– Vi opfordrer til, at man ikke har sejlads på søen, mens eftersøgningen er i gang, men man må selvfølgelig gerne færdes omkring søen, siger politikommissær Maria Jensen fra lokalpolitiet i Viborg til TV Midtvest.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet benytter søndag vandsøgningshunde i sagen

Manden, der blev student fra Viborg Katedralskole, forsøgte natten mellem fredag og lørdag sammen med to venner at krydse Nørresø i kajak.

Også beredskabet og Forsvaret har været inde over eftersøgningen.

Blandt andet har en helikopter været i luften i søgningen efter den forsvundne 20-årige, og søndag blev vandsøgshunde sat ind.

De såkaldte vandsøgshunde er en forholdsvis ny kapacitet hos politiet og blev først taget i anvendelse i 2021. Hundene er specialtrænet til at finde lig under vand, men de kan også være med til humanitære eftersøgninger.

Det var allerede søndag, at politiet kom med den nedslående melding om, at det formodede, at manden ikke ville blive fundet i live.

– Tiden taget i betragtning, og hvis man har ligget så længe i vandet, så er man med stor sandsynlighed afgået ved døden, sagde vagtchef Lars Even søndag til TV Midtvest.