Ung mand kynisk knivdræbt: Flere anholdelser

Østjyllands Politi har natten til torsdag anholdt en 25-årig mand, som sigtes for et drab begået onsdag i Viby J. Anklagemyndigheden har besluttet, at man vil gå efter at få manden varetægtsfængslet.

Den 25-årige fremstilles derfor torsdag eftermiddag i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus, oplyser Østjyllands Politi på det sociale medie X.

Med nattens anholdelse er tre mænd nu anholdt i sagen. Allerede onsdag aften oplyste politiet, at to mænd, som befandt sig nær gerningsstedet, var blevet anholdt.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Der bliver efterforsket i stor stil på stedet.

Torsdag formiddag oplyser Østjyllands Politi, at anklagemyndigheden endnu ikke har taget stilling til, hvorvidt de to skal fremstilles i grundlovsforhør. Politiets efterforskere arbejder fortsat på at afklare deres rolle.

Drabet blev begået på en parkeringsplads ved Grøfthøjparken i Aarhus-bydelen Viby. Her blev sagens 25-årige offer stukket med kniv.

Politiet modtog anmeldelsen kort før klokken 19 onsdag, og da patruljerne ankom, fandt man en hårdt såret mand på stedet.

Politiet oplyste onsdag i en pressemeddelelse, at manden afgik ved døden på stedet, kort efter at politiet var ankommet.

Allerede onsdag aften oplyste politiet, at man ledte efter en tredje mand i sagen.

Presse-fotos.dk dækkede de voldsomme hændelser kort tid efter de skete. Læs meget mere om sagen her.