26. jun. 2022 - 16:15

Ung mand i blodigt fald fra studenter-vogn: Nu er turen aflystEn ung mand faldt søndag ned fra en studentervogn ved Storkespringvandet i Københavns Centrum med det resultat, at han slog hovedet og blev bevidstløs. Turen er nu aflyst.

Presse-fotos.dk var på stedet kort efter uheldet, og vores udsendte fortæller:

“Studentervognen var nået til stop nummer fem på den traditionelle rundtur hos studenterne. Der kommer traditionelt mange studenter ved Storkespringvandet, som de danser rundt om. Der opstod imidlertid slagsmål, og den unge mand kravlede ud over taget på studentervognen. Han havde fået for meget at drikke, og han faldt ned og slog hovedet mod en betonklods med det resultat, at han fik blødninger og blev bevidstløs.”

Faldet skete ved mode-butikken Louis Vuitton, der ligger på gågaden Strøget.

Politiet kom hurtigt til stedet for at afhøre de øvrige på studentervognen.

“Men politiet siger, at de øvrige studenter ikke kan bebrejdes noget, og det kan chaufføren heller ikke,” siger presse-fotos.dk’s udsendte.

Hun fortæller også, at mange af studenterne nu står og græder. Turen er aflyst, og de penge, som turen har kostet, er tabt.

Der lå blod på fliserne, da den uheldige student blev kørt væk i en ambulance.

Københavns Politi bekræfter hændelsen over for presse-fotos.dk.

“En ung mand er i forbindelse med enten opstigning eller nedstigning faldet af studentervognen. Han var kommet til bevidsthed, da ambulancen kørte ham væk. Men mere ved vi ikke på nuværende tidspunkt,” siger vagthavende pressetalsmand i Københavns Politi til presse-fotos.dk