Ung mand fundet kraftigt blødende i sin vens skød

Et ung kærestepar er blevet varetægtsfængslet for at stå bag et voldsomt knivstikkeri, hvor offeret blev stukket syv gange og endte i potentiel livsfare. Nu løfter et grundlovsforhør sløret for, hvad der præcist skete

Da betjente torsdag klokken 20.43 ankom til Sct. Jørgens Park i Næstved efter en anmeldelse via 1-1-2, blev de mødt af synet af en 26-årig mand, der lå vædet ind i blod i skødet på anmelderen.

Forud for det forfærdelige syn var den 26-årige mand blevet knivstukket i trappeopgangen til sin lejlighed hele syv gange. Knivstik, der sad i brystkassen, maven, flanken, ryggen og skulderen – ligesom han også havde snitsår i hals og arme.

Knivstikkeriet var så voldsomt, at den 26-årige mand havde fået stiklæsioner i både milt og lever – og havde blodsamlinger i lungen.

Den 26-årige mand blev efterfølgende hastet på Rigshospitalet, hvor han blev lagt i koma og opereret. En overlæge fortalte i den forbindelse til politiet, at patienten kan have været i livsfare. Den seneste opdatering på manden er, at han stadig ligger i koma.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Ambulance, akutlægebil og politi var på stedet få minutter efter anmeldelsen

En 27-årig mand og en 25-årig, der indgår i et kæresteforhold, blev senere på natten anholdt og fremstillet i et grundlovsforhør.

Det grundlovsforhør har Sjællandske Nyheder deltaget i, og det løfter nu sløret for, hvad politiet mener, der skete op til knivstikkeriet.

Manden, der alarmerede politiet, har nemlig forklaret, at han er offerets bedste ven og havde en aftale med ham torsdag aften.

Da han mødte op i sin vens lejlighed, var den 26-årige ikke til stede – det var til gengæld offerets roommate og det anholdte kærestepar.

Efter noget tid gad han ikke vente mere i lejligheden og gik ned på gaden.

Her ankom det 26-årige offer pludselig sovende på passagersædet i en bil. Han havde ifølge vennen været på stoffer i flere dagen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Ifølge den seneste opdatering ligger den 26-årige mand stadig i koma

Da den 26-årige mand gik op i lejligheden, ventede vennen nede på gaden, men kunne efter få minutter høre den 26-årige råbe “du skal ikke være i lejligheden,” hvorefter to eller tre personer kom flygtende ud af opgangen.

Efterfølgende kom den 26-årige mand ud og sagde til sin ven “den er helt galt. Du skal ringe 112, jeg er blevet stukket flere gange.”

Kort efter ankom politiet til stedet og så den 26-årige mand liggende blødende i sin vens arme.

Han nåede ifølge Sjællandske Nyheder at nævne den 27-årige mand som gerningsmand over for en politibetjent, ligesom han skulle have sagt til en ambulanceredder, at det var hans barndomsven, der var gerningsmand.

Derudover blev den 25-årige kvindes rejsekort fundet i den pågældende lejlighed, og flere andre vidner havde set hende og den 27-årige mand flygte fra stedet.

Oplysningerne førte til, at politiet senere på natten omkring klokken 04.00 kunne skride til anholdelse af kæresteparret i den 27-årige mands lejlighed i et rækkehus i Vordingborg.

Her var politiet nødt til at bryde døren op, da der ikke blev åbnet. I lejligheden fandt betjente vådt tøj og sko i en balje på badeværelset og bukser i vaskemaskinen med mulige blodstænk.

Ved grundlovsforhøret nægtede de to sig skyldige, men dommeren fandt en begrundet mistanke mod kæresteparret. De blev derfor varetægtsfængslet foreløbig frem til 1. maj.

Tidligere onsdag blev brandvæsenet kaldt ud til Frederiksberg for at spule blod væk fra vejen. I den forbindelse er en person under 18 år blevet tilbageholdt.