Ung mand fik amputeret ben efter kniv- og pistoloverfald

Kort efter overfaldet

Da unge gerningsmænd med en pistol af kaliber 7,65 mislykkedes med at skyde en 21-årig mand overfaldt de ham i stede med en kniv. Det har siden hen resulteret i, at den unge mand har fået amputeret sit ben. Nu er politiet skredet til endnu en anholdelse i sagen

Sent søndag aften den 26. februar 2023 var en 21-årig mand tæt på at miste sit liv efter et knivangreb på Skolebakken i Esbjerg.

Her var han i første omgang blevet forsøgt skudt med en pistol i en kælder under Tinghøjs Alle 27 af mindst to gerningsmænd, før han blev overfaldet af dem på Skolebakken.

En 19-årig mand er tirsdag blevet anholdt i sagen – en 28-årig sidder allerede varetægtsfængslet.

Efter det mislykkedes skuddrab er de to formodede gerningsmænd mistænkt for at være dem, der stod bag et knivstikkeriet mod samme 21-årig på Skolebakken.

Her blev han tildelt mange knivstik over hele kroppen. Flere af stikkene trængte blandt andet helt ind til lårbenet i den 21-åriges ben, hvilket ødelagde alle de vitale blodkar. Lægerne måtte efterfølgende opgive at redde den unge mands ben og amputere det, det oplyser JydskeVestkysten.

Han var i første omgang i kritisk tilstand, men er siden hen meldt uden for livsfare.

SE OGSÅ: VOLDTOG, DRÆBTE OG PARTEREDE MIA I MINDST 231 DELE

En 28-årig mand blev anholdt den 15. marts og sidenhen varetægtsfængslet i fire uger. Han nægter sig skyldig.

En 19-årig mand blev tirsdag anholdt og er blevet fremstillet i grundlovsforhør torsdag klokken 09.30 ved Retten i Esbjerg.

Resultatet af grundlovsforhøret er endnu ikke kendt. Dørene er under grundlovsforhøret blevet lukket. Derfor har Syd- og Sønderjyllands Politi ikke yderligere kommentarer.

Politikredsen har dog oplyst til JV.dk, at der ikke er tale om et bandeopgør.

OPDATERING:

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser, at den 19-årige efter grundlovsforhøret er blevet varetægtsfængslet frem til den 13. april.

Han nægter sig skyldig.

Kort efter overfaldet
Kort efter overfaldet
Kort efter overfaldet
Kort efter overfaldet
Kort efter overfaldet