30. mar. 2023 - 12:47

Ung mand fik amputeret ben efter kniv- og pistoloverfaldKort efter overfaldet

Da unge gerningsmænd med en pistol af kaliber 7,65 mislykkedes med at skyde en 21-årig mand overfaldt de ham i stede med en kniv. Det har siden hen resulteret i, at den unge mand har fået amputeret sit ben. Nu er politiet skredet til endnu en anholdelse i sagen

Sent søndag aften den 26. februar 2023 var en 21-årig mand tæt på at miste sit liv efter et knivangreb på Skolebakken i Esbjerg.

Annonce

Her var han i første omgang blevet forsøgt skudt med en pistol i en kælder under Tinghøjs Alle 27 af mindst to gerningsmænd, før han blev overfaldet af dem på Skolebakken.

En 19-årig mand er tirsdag blevet anholdt i sagen – en 28-årig sidder allerede varetægtsfængslet.

Efter det mislykkedes skuddrab er de to formodede gerningsmænd mistænkt for at være dem, der stod bag et knivstikkeriet mod samme 21-årig på Skolebakken.

Her blev han tildelt mange knivstik over hele kroppen. Flere af stikkene trængte blandt andet helt ind til lårbenet i den 21-åriges ben, hvilket ødelagde alle de vitale blodkar. Lægerne måtte efterfølgende opgive at redde den unge mands ben og amputere det, det oplyser JydskeVestkysten.

Han var i første omgang i kritisk tilstand, men er siden hen meldt uden for livsfare.

Annonce

SE OGSÅ: VOLDTOG, DRÆBTE OG PARTEREDE MIA I MINDST 231 DELE

En 28-årig mand blev anholdt den 15. marts og sidenhen varetægtsfængslet i fire uger. Han nægter sig skyldig.

En 19-årig mand blev tirsdag anholdt og er blevet fremstillet i grundlovsforhør torsdag klokken 09.30 ved Retten i Esbjerg.

Resultatet af grundlovsforhøret er endnu ikke kendt. Dørene er under grundlovsforhøret blevet lukket. Derfor har Syd- og Sønderjyllands Politi ikke yderligere kommentarer.

Annonce

Politikredsen har dog oplyst til JV.dk, at der ikke er tale om et bandeopgør.

OPDATERING:

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser, at den 19-årige efter grundlovsforhøret er blevet varetægtsfængslet frem til den 13. april.

Han nægter sig skyldig.

Kort efter overfaldet
Kort efter overfaldet
Kort efter overfaldet
Kort efter overfaldet
Kort efter overfaldet


ANDRE LÆSER OGSÅ