Ung kvinde overfaldet: Sendt på hospitalet med store skader i ansigtet

Illustrationsfoto

Lørdag nat blev en yngre kvinde udsat for et voldsomt overfald, hvorefter hun blev hentet af ambulancen, så hun kunne blive behandlet for sine skader. Efter en efterlysning på Facebook, har en midlaldrende kvinde nu meldt sig selv til politiet.

Det skriver TV 2 Nord, som har været i kontakt med Nordjyllands Politi.

Overfaldet fandt sted på Kirkepladsen i Frederikshavn ved Mogens Pølsevogn, omkring klokken 02.15.

“Den forurettede havde været inde på værsthuset Fregatten og kommer ud derfra og hører, at der tumult. Hun forsøger at gribe ind, og det er i den forbindelse, overfaldet sker”, oplyser leder af sagscentret ved Nordjyllands Politi i Frederikshavn, Michael Karstenskov til mediet.

Efterlysning på Facebook gik viralt

Efter overfaldet gik det unge offer til sociale medier, hvor hun efterlyste vidner til det voldsomme overfald. Opslaget blev delt mere en 2000 gange på ét døgn.

Denne virale efterlysning kan være den bærende grund til, at den midaldrende kvinde, som politiet beskriver hende som, nu har valgt at melde sig selv.

“En kvinde har henvendt sig på lokalstation i dag ved middagstid. Det er takket være den omtale, der har været. Det er en person, som vi har en mistanke til eventuelt kan være gerningskvinden”, oplyser Michael Karstenskov.

Søger fortsat vidner

Politiet er nu et skridt nærmere i sagen om det voldsomme overfald, men man opfordrer fortsat vidner til at kontakte politiet, hvis det kan gavne efterforskningen.

“Vi ser med stor alvor på sagen, og vi forventer at sagen bliver godt belyst. Vi vil selvfølgelig gerne i dialog med eventuelle vidner, som ligger inde med oplysninger. Det er jo nogle ret voldsomme skader, forurettede har pådraget sig”, fortæller Michael Karstenskov.