Ung kvinde dræbt i trafikken: Mindes med blomster på ulykkesstedet

En voldsom ulykke resulterede i en ung kvindes død efter hun blev ramt af en varevogn på Hallands Boulevard i Høje Tåstrup. Nu bliver hun mindet med blomster fra pårørende og forbipasserende.

Ulykken skete søndag aften da en spirituspåvirket chauffør ramte den unge kvindes bil så hårdt, at den endte ude i træer og buskene i vejsiden.

Den rumænske chauffør, der førte varevognen , væltede ud af køretøjet og forsøgte at flygte fra stedet. Flere vidner har siden fortalt i retten, at de var nødt til at omringe den berusede chauffør, så de kunne holde ham tilbage indtil politiet ankom.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Den unge kvinde blev ramt af en varevogn og trods en massiv indsats for at reddes hendes liv, afgik hun ved døden kort efter ulykken ved Roskildevej i Høje Tåstrup.

Der er blevet lagt en stor buket blomster og flere har været forbi med enkelte roser og blomster til minde for den afdøde kvinde.

Manden er blevet fængslet og sigtet for uagtsomt manddrab. Han mødte op i retten og afgav sin forklaring dagen efter mødet.

Flere pårørende har været forbi med blomster for at mindes den trafikdræbte.