19. nov. 2020 - 15:25

Undersøgelser fortsætter – Politiet har fået henvendelserMens teknikerne gennemleder sommerhus og privatbolig, har Nordsjællands Politi fået flere henvendelser fra borgere. Flere skulle have været brugbare for politiets videre efterforskning.

»Jeg er glad for de mange og gode henvendelser, vi har fået fra borgerne. Der er flere af oplysningerne, som allerede nu har vist sig at være brugbare i den videre efterforskning«, siger vicepolitiinspektør Lau Lauritzen fra Nordsjællands Politi, som af hensyn til sagen ikke kan komme nærmere ind på, hvilke oplysninger, Nordsjællands Politi har fået.

Tidligere på dagen, forlød det at politiets teknikere havde undersøgt krematorier, dog uden at finde noget konkret i sagen om den forsvundne Maria From Jakobsen.

Nu viser det sig, at man også har gennemsøgt genbrugspladser og andre steder, hvor det kunne tænkes, at der kan findes spor og effekter efter en eventuel forbrydelse. Der er dog ikke gjort nogen fund, der umiddelbart kan have sammenhæng til den aktuelle sag, skriver Politiet i en pressemeddelelse

Undersøgelser af ejendommene på Nialsvej i Frederikssund og Vesterled i Nykøbing Sjælland er endnu ikke afsluttede, og Nordsjællands Politi kan i øjeblikket ikke oplyse, hvornår man forventer at færdige på de to lokaliteter.