12. feb. 2024 - 22:57

Umotiveret knivangreb på åbengade: Kvinde i kritisk tilstandMandag eftermiddag blev en kvinde stukket ned på åben gade. Nu oplyser politiet, at knivangrebet umiddelbart er helt umotiveret

En kvinde i 40’erne er indlagt i kritisk tilstand efter et blodigt knivangreb på Taastrup Torv mandag eftermiddag kort før klokken 17.

Få timer efter det blodige overfald kunne politiet skride til anholdelse af den mistænkte gerningsmand, der er en mand på 20 år.

Københavns Vestegns Politi oplyser, at efterforskningen på nuværende tidspunkt indikerer, at den mistænkte gerningsmand og offeret ikke kendte hinanden på forhånd, og at knivoverfaldet var umotiveret.

”Vi har indledt en omfattende efterforskning af hændelsesforløbet og hører gerne fra vidner, som har bemærket noget usædvanligt i området omkring Taastrup Torv før og efter 16.39-tiden i dag,” siger efterforskningsleder Rikke Thestrup, Københavns Vestegns Politi.

Den mistænkte gerningsmand forventes fremstillet i et grundlovsforhør i løbet af tirsdagen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

To telte er hejst på gerningsstedet

Det var betjente, der fremme på gerningsstedet fandt den knivstukne kvinde alvorligt kvæstet.

Hun blev hastet på hospitalet, hvor den seneste melding mandag aften lyder, at hun er i kritisk tilstand.

Københavns Vestegns Politioplyser, at en del forbipasserende var i området omkring gerningstidspunktet.

‘Hvis nogen føler sig psykisk påvirket af hændelsen, har man – hvis det er akut – mulighed for at kontakte Region Hovedstadens Akuttelefon på 1813, og ellers egen læge,’ lyder det i den forbindelse fra politiet.

Eventuelle vidner er velkomne til at kontakte Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon 4386 1448.